page-banner-image page-banner-image-mobile

Cubilis

De Cubilis Channel Manager is de kern van je online distributie en maakt het heel makkelijk de online zichtbaarheid van jouw accommodatie te verhogen. Met de Channel Manager werk je vanuit een overzichtelijk centraal dashboard met meer dan 400 kwalitatieve integraties. Op deze manier kun je je prijzen en beschikbaarheid eenvoudig beheren. Hierdoor vermijd je overboekingen en win je aan tijd en administratie. Een Channel Manager zorgt voor een betere prijsstrategie aan de hand van flexibele aanpasbare tarieven en is betaalbaar voor iedereen door diens toepassing op de grootte van de accommodatie.

Online zichtbaarheid

Jouw reserveringen in stijgende lijn dankzij de aanwezigheid op diverse online platformen? Dat kan heel eenvoudig en voordelig met de Cubilis Channel Manager. Cubilis verbetert het rendement van jouw hotel, B&B of vakantiewoning aanzienlijk en is als het ware de motor van al jouw online reservaties.

Meer directe boekingen

Met Cubilis heb je een gebruiksvriendelijke online boekingsmodule op jouw website die reizigers meteen overtuigt om de boeking rechtstreeks te voltooien.
Een win-win: de reiziger is zeker van de voordeligste prijs en jij, als uitbater, betaalt minder commissie.

Centraal dashboard

Droom je al langer van een accuraat overzicht van al je beschikbaarheden en tarieven? En wil je aanpassingen in een mum van tijd doorvoeren?  Dan is de Cubilis Channel Manager de ideale software oplossing voor jouw B&B, hotel of vakantiewoning.

Beheer je prijzen

Wil je je prijsstrategie optimaliseren aan de hand van kortingen of werken met diverse seizoenen/prijsperiodes? Dit kan makkelijk via de Cubilis Channel Manager.

Inzichten en rapportage

Het spreekt voor zich dat je het resultaat van al jouw inspanningen ook nauw wil opvolgen. Daarom hebben we binnen Cubilis diverse rapportagemogelijkheden voorzien.

Integratie met ontelbare partners

Cubilis verbindt je met meer dan 400 partners, in real time, via een two-way integratie. We gaan steeds prat op veilige, stabiele connecties. Via onze marketplace ontdek je alle mogelijke partners en systemen waarmee Cubilis kan connecteren.

‍Lijkt dit alles wel iets voor jouw hotel of B&B? Aarzel dan zeker niet om je gratis proefversie aan te vragen op onze website: www.cubilis.com/free-trial